Lastminute reizen naar Turkije in de herfstvakantie?

Afdrukken

Turkije is een prachtig vakantieland. Vooral in de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot 35° celcius. Maar is het aangeraden om op reis te gaan naar Turkije in de herfstvakantie? Is het slim om een lastminute vakantie naar Turkije te boeken in de herfstvakantie? En waar doe je dit het beste?

Lastminute vakanties Turkije in de herfstvakantie boek je toch het best in het zuiden van Turkije, aan de Turkse Rivièra, daar kunnen de temperaturen tijdens de herfst nog oplopen tot 25° celcius met een gemiddelde van 8 uren zon en een gemiddelde zeetemperatuur van 23° celcius. Het vaste land en de regio Istanbul & Marmara zijn de herfstvakantie minder aan te randen indien je zon zoekt. De Turkse Rivièra heeft heel wat te bieden aan de vakantieganger en heeft tal van mooie en goedkope hotels.

Zoek je een lastminute reis naar Turkije? Klik hier voor lastminute reizen Turkije.

Tags: ,

Nieuws ,

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

63 queries. 0.386 seconds.