Populaire hotels in Side

Afdrukken

Side: populaire vakantieplaats

Side, gelegen aan de Turkse Rivièra op 70 km van Antalya in Turkije is één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Belgen en Nederlanders. De combinatie tussen mooi weer en strand en zee maakt van Side dé ideale vakantie. Aan de kust van Side staan niet de meest goedkope hotels in vergelijking met andere oorden in Turkije. Ook tal van watersporten aan de kust van Side maakt de regio populair om op reis te gaan.

Side: populaire hotels in Side

Wij geven een overzicht van 8 populaire hotels in de buurt van Side. Klik op de titel van het hotel om meer informatie te bekomen.

  1. Hotel Amelia Beach Resort
  2. Hotel Side Mare Resort & Spa
  3. Hotel Club Grand Aqua
  4. Hotel Paloma Perissia
  5. Hotel Melas Holiday Village
  6. Hotel Club Voyage Sorgun Select
  7. Hotel Asteria Sorgun Resort
  8. Hotel Dosi Resort

Wij wensen je veel plezier in Side te Turkije in één van deze hotels. Indien je in één van deze hotels bent geweest, laat het dan niet na uw reactie te geven op de hotelpagina. Bovenstaande hotels kan je online boeken bij de meeste online reisorganisaties.

Tags:

Nieuws

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

63 queries. 0.712 seconds.