Kindvriendelijke hotels in Turkije

Afdrukken

Een vakantie in Turkije moet aangenaam zijn voor elke reiziger. Ook de vele families met kinderen zoeken steeds kindvriendelijke hotels in Turkije. Een kindvriendelijk hotel moet voldoen aan volgende criteria:

Kinderfaciliteiten: Heeft het hotel aangepaste zwembaden voor kinderen? Zijn de wandelpaden binnen het hotel-resort voldoende voorzien van schuine hellingsvlakken? Op die manier kunt u zonder moeite met de buggy overal geraken.  Indien u een baby heeft, wenst u uiteraard op ieder moment een  microgolf ter beschikking hebben voor opwarming van eten en drinken.

Veiligheid & kinderen: Heeft het hotel een redder aan het zwembad? Is het hotel voldoende afgeschermd voor buitenaf? Is er een toegangspoort met controlepost bij de ingang?  Is er een EHBO-kit in de buurt?  Zijn de speelpleinen voldoende aangepast voor de allerkleinsten?

Kinderanimatie: Elk kind droomt uiteraard van extra leuke activiteiten en animatie.  Zo hebben kindvriendelijke hotels in Turkije voldoende animatoren met oog voor ieder kind.  Deze animatoren zijn voldoende opgeleid, waarbij het kind altijd centraal staat.  Zij moeten bovendien de taal kunnen spreken van het kind.  Onder kinderanimatie kan men verstaan: Kinderdisco, theater, schmink, sportactiviteiten voor kinderen, zangwedstrijden, zwembad-activiteiten, knutselhoekjes, verkleedpartijen enz.  Kortom, plezier gegarandeerd.

Bezienswaardigheden: Een kindvriendelijk hotel ligt ook in de buurt van leuke bezienswaardigheden. Op die manier kan je een leuke uitstap regelen voor de kinderen. Turkije heeft dan ook een waaier aan activiteiten zoals: sportactiviteiten voor kinderen, pretparken voor kinderen, waterpretparken, boottochten enz.

Overzicht bezienswaardigheden voor kinderen in Turkije:

Kinderen hebben de tijd van hun leven in Turkije. Zwemmen, glijden, sporten, lachen, en nog veel meer. Ontdek de grootste waterpretparken en de tofste activiteiten voor jouw kinderen. In Turkije tover je een glimlach op jouw kind. Turkije is kindvriendelijk en alle hotels in Turkije halen alles uit hun mars om jouw kind een fantastische vakantie te bieden. Klik op een onderstaand oord om alle activiteiten voor kinderen te ontdekken.

Nieuws

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

62 queries. 0.354 seconds.