Turkije bezienswaardigheden ontdekken via thema

Shopping Turkije

Laat u meevoeren door de typische turkse marktkraampjes, waar je naar hartenlust kunt shoppen. Verse streekproducten, leuke souvenirs, kortom n en al winkelplezier. Laat je verleiden en winkel van s morgens tot s avonds, voor jezelf of voor anderen thuis. Winkelen in Turkije is werkelijk een aangename activiteit. Klik op een onderstaand oord om de leukste markten en shops te ontdekken.


Cultuur Turkije

Turkije heeft werkelijk alles te bieden op vlak van cultuur. Van runes in Manavgat tot de Aya Sofia en tempels in Istanbul. Laat je onderdompelen in een rijke culturele geschiedenis, en ontspan van elke culturele uitstap in Turkije. Klik op een onderstaand oord om alle culturele bezienswaardigheden te ontdekken.


Natuur Turkije

Turkije staat garant voor verbluffende uitzichten, mooie stranden en een prachtige natuur. Geniet van de Turkse Bosporus, maak een leuke boottocht of wandel langsheen fantastische bospaden, watervallen en zijn Turkse fauna. Klik op een onderstaand oord om alle bezienswaardigheden te ontdekken.


Strand & Zee Turkije

Wie Turkije zegt, denk uiteraard aan relaxen aan zijn heerlijke stranden. Geniet van tal van Turkse privstranden, met zijn uitgestrekte steigers in zee. Turkije staat trouwens ook bekend voor zijn nette stranden en dit verdiend de Blauwe vlag. Tal van hotels liggen vlakbij deze mooie stranden. Wens je te genieten van een heerlijke massage op het strand of gewoonweg een verfrissende duik in een baai, alles kan niks moet. Klik op een onderstaand oord om het strand en zijn troeven te leren kennen.


Sport & Activiteiten

Alle hotels in Turkije hebben voldoende aanbod aan sport en activiteiten. Wens je een Turks stoombad of liever een actieve wandeling langsheen het strand, aan jou de keuze. Watersporten, tennis, wellness, golf, zwemmen en nog veel meer te ontdekken op jouw vakantiebestemming. Klik op een onderstaand oord om het volledige aanbod te ontdekken.


Kinderen Turkije

Kinderen hebben de tijd van hun leven in Turkije. Zwemmen, glijden, sporten, lachen, en nog veel meer. Ontdek de grootste waterpretparken en de tofste activiteiten voor jouw kinderen. In Turkije tover je een glimlach op jouw kind. Turkije is kindvriendelijk en alle hotels in Turkije halen alles uit hun mars om jouw kind een fantastische vakantie te bieden. Klik op een onderstaand oord om alle activiteiten voor kinderen te ontdekken.


Entertainment Turkije

Voor wie het bruisende nachtleven wenst te ontdekken, dan heeft Turkije meer dan voldoende aanbod. Ontdek de grootste discotheken in jouw hotel of langsheen de prachtige stranden. Buikdanseressen, openlucht theater en nog veel meer te ontdekken op jouw vakantiebestemming. Klik op een onderstaand oord om alle activiteiten te zien.


Eten & drinken Turkije

De Turkse keuken heeft heel wat te bieden voor wie van lekker eten houdt. Er zijn tal van goede en goedkope restaurants te vinden in Turkije. Wij geven een overzicht van eetgelegenheden in Turkije zoals restaurants.


64 queries. 0.557 seconds.