Fethiye

Fethiye: algemeen

Fethiye is een stad die zich anders ontwikkeld heeft dan de meeste Turkse badsteden. Deze stad groeide niet door het toerisme, maar bestaat al sinds de oudheid. Toen heette de stad Telmessos. Toch ziet de stad er vrij modern uit. Dit is te wijten aan een grote aardbeving in 1957 waardoor de stad opnieuw moest worden opgebouwd. Fethiye is de westelijke toegangspoort tot Lycië. Deze streek staat bekend voor haar mooie natuur, maar het is hier enorm warm in de zomer.


Fethiye: ontdekken

In Fethiye valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Fethiye ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Fethiye: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Fethiye? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Fethiye? Wij geven een overzicht van de beste Fethiye vakanties en Fethiye reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Fethiye.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.652 seconds.