Icmeler

Icmeler: algemeen

Icmeler is een nieuwe badplaats op slechts 10 kilometer van Marmaris. Deze gemeente is kleiner en rustiger dan Marmaris en heeft haar strand als voornaamste troef. Vele reizigers logeren hier, genieten van de rust en van het strand en bezoeken van hieruit Marmaris. Icmeler ligt ingesloten tussen bergen. Hierdoor heb je een prachtig zich op de beboste bergflanken. Aan restaurants en cafés heb je in Icmeler de keuze te over. Uitgaan kan hier in een van de bars of in de discotheek. De keuze is vrij beperkt, maar met een dolmus sta je snel in Marmaris.


Icmeler: ontdekken

In Icmeler valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Icmeler ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Icmeler : vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Icmeler ? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Kemer? Wij geven een overzicht van de beste Icmeler vakanties en Icmeler reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Icmeler.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

182 queries. 0.958 seconds.