Marmaris

Marmaris: algemeen

Als er in Turkije drie havensteden zijn die scoren bij toeristen dan zijn dit Kusadasi, Bodrum en Marmaris. Marmaris is een oud vissersdorpje dat ingesloten ligt tussen de zee en de bergen. De stad heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan de haven. Vandaag is de Netsel Marina is de grootste en modernste haven van heel Turkije. In het hoogseizoen meren hier veel jachts van rijke toeristen aan.

Het stadscentrum van Marmaris is vrij goed bewaard gebleven en voelt klein en charmant aan. De kustlijn is een ander verhaal. Hier wordt het zicht ontsierd door allerlei kriskras door elkaar opgezette constructies die toeristen in al hun wensen te voorzien.
Er is hier enorm veel te zien en te doen. Als je de stad slechts enkele dagen kan bezoeken, concentreer je je best op het historische schiereiland.


Marmaris: ontdekken

In Marmaris valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Marmaris ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Marmaris: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Marmaris? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Kemer? Wij geven een overzicht van de beste Marmaris vakanties en Marmaris reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Marmaris.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

178 queries. 0.412 seconds.