Sarigerme

Sarigerme: algemeen

Sarigerme ligt op slechts 18 kilometer van de luchthaven van Dalaman en is hierdoor heel gemakkelijk te bereiken. Deze regio is volop in ontwikkeling en er wordt hier veel geïnvesteerd door de Turkse regering. Zo wordt er een golfterrein met 18 holes aangelegd dat eind 2010 af zou moeten zijn.


Sarigerme: ontdekken

In Sarigerme valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Sarigerme ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Sarigerme: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Sarigerme? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Kemer? Wij geven een overzicht van de beste Sarigerme vakanties en Sarigerme reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Sarigerme.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

179 queries. 0.403 seconds.