Regio Istanbul & Marmara

Regio Istanbul & Marmara: algemeen

Istanbul is uniek in Turkije en in de wereld. Nergens in Turkije zal je een gelijkaardige stad terugvinden die de geschiedenis van het land en van het Turkse volk op een dergelijke wijze bevat. De ligging van deze stad is eveneens uniek: ze bevindt zich namelijk op de grens van twee werelddelen. De scheidinglijn tussen Europa en Azië wordt gevormd door de Bosphorus-zeestraat. Het rijke culturele erfgoed werd opgebouwd onder Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse overheersing. Telkens was deze stad, de hoofdstad van het rijk en het symbool van de beschaving.


Regio Istanbul & Marmara: populaire oorden

De regio Istanbul telt een aantal populaire oorden zoals het oord / stad Istanbul. Wij geven alvast een overzicht van de populairste oorden met praktische informatie zoals: foto’s, video’s, weerbericht, kaart, bezienswaardigheden, vakanties….


Regio Istanbul & Marmara: ontdekken

In de regio Istanbul valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan de regio Istanbul ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Regio Istanbul & Marmara: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar de regio Istanbul? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in de regio Istanbul? Wij geven een overzicht van de beste Istanbul vakanties en Istanbul reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in de regio Istanbul.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

119 queries. 0.372 seconds.