Klassieke kust – Bodrum

Klassieke kust – Bodrum: algemeen

De badplaats en het schiereiland bij Bodrum is een internationaal gekende en geliefde vakantiebestemming. Bodrum heeft alle troeven voor een succesvolle strandvakantie: actie, cultuur en mooie stranden vind je hier allemaal terug. De regio heeft veel te bieden: in Bodrum beleef je een heel actieve vakantie terwijl er zich op enkele kilometers oorden bevinden waar je rust terugvind in de nabijheid van de grootstad. Je kan hier talloze watersporten beoefenen zoals water- en jetskiën, er zijn mooie havens en een levendig centra en er zijn een aantal historische bezienswaardigheden. De favoriete bestemmingen hier zijn Bodrum, Torba, Turgutreis en Yalikavak.


Klassieke kust – Bodrum: populaire oorden

De regio Bodrum telt een aantal populaire oorden zoals de oorden Bodrum, Torba, Turgutreis, Yalikavak,… Wij geven alvast een overzicht van de populairste oorden met praktische informatie zoals: foto’s, video’s, weerbericht, kaart, bezienswaardigheden, vakanties….


Klassieke kust – Bodrum: ontdekken

In de regio Bodrum valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan de regio Bodrum ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Klassieke kust – Bodrum: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar de regio Bodrum? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in de regio Bodrum? Wij geven een overzicht van de beste Bodrum vakanties en Bodrum reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in de regio Bodrum.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

122 queries. 0.419 seconds.