Torba

Torba: algemeen

Torba ligt op slechts 8 kilometer ten noorden van Bodrum. Deze badplaats is rustig en toch is de drukte van Bodrum vlakbij. Het is een ideale uitvalsbasis want er is een dolmusverbinding naar het centrum van Bodrum. Over de middag kan het hier druk zijn doordat de toeristen de in Bodrum logeren afzakken naar dit strand. Aan de baai is namelijk een prachtig zandstand en een haventje. Activiteiten worden voornamelijk georganiseerd door de hotels. Bezienswaardigheid hier is het Byzantijnse klooster dat zich aan het oosten van de baai bevindt.


Torba: ontdekken

In Torba valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Torba ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Torba: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Torba? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Torba? Wij geven een overzicht van de beste Torba vakanties en Torba reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Torba.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.380 seconds.