Turgutreis

Turgutreis: algemeen

Na Bodrum is Turgutreis de grootste stad op het schiereiland. De stad ligt op 20 kilometer van Bodrum en bevindt zich aan het uiterste westen van het schiereiland. De ligging zorgt ervoor dat je bij zonsondergang een prachtig uitzicht hebt op de zee en op de Griekse eilanden Kos en Kalymnos. Turgutreis is een vakantiebestemming die al lang bekend is onder het brede publiek. Het centrum is hier vrij goed bewaard gebleven. Je vind hier een gezellig pleintje aan de moskee dat leidt tot het strand en de jachthaven. Elke zaterdag is hier een enorme markt en bazaar die vele mensen uit Bodrum aantrekt. In de smalle straatjes liggen een aantal winkeltjes en cafeetjes. Je kan hier ook uitgaan, hoewel de mogelijkheden beperkter zijn dan in Bodrum.


Turgutreis: ontdekken

In Turgutreis valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Turgutreis ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Turgutreis: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Turgutreis? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Turgutreis? Wij geven een overzicht van de beste Turgutreis vakanties en Turgutreis reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Turgutreis.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.354 seconds.