Yalikavak

Yalikavak: algemeen

Yalikavak is een vissersdorpje dat op een kleine 20 kilometer ten noordwesten van Bodrum ligt. Deze bestemming is een van de groenste en rustigste oorden op het schiereiland van Bodrum. Het centrum oogt charmant doordat oude gebouwen zoals de oliefabriek gerestaureerd werden en opnieuw aangewend worden als kunstgallerij of winkel. Het aantal hotels is hier vrij beperkt gebleven. Aan de kust liggen een vissershaven, vele visrestaurantjes en een fraai zandstrand. Door de stad waait altijd een zeebries die voor verkoeling zorgt. De sterke winden op zee maken Yalikavak ook een geliefde bestemming bij windsurfers. Het geheeld zorgt ervoor dat vooral de elite en mensen die van de rust willen genieten hier vertoeven.


Yalikavak: ontdekken

In Yalikavak valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Yalikavak ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Yalikavak: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Yalikavak? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Yalikavak? Wij geven een overzicht van de beste Yalikavak vakanties en Yalikavak reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Yalikavak.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.478 seconds.