Ozdere

Ozdere: algemeen

Centraal tussen Kusadasi (op 33 km) en Ismir (40 km) ligt het dorp Ozdere. Dit dorp is vrij klein en heeft ondanks het opkomende toerisme zijn karakter niet verloren. Er zijn enkele winkels, bars en restaurants, maar activiteiten worden voornamelijk georganiseerd door de hotels. De toeristische trekpleister hier is het 18 kilometer lange zandstrand dat de eerste 30 meter maar een halve meter diep is. Deze bestemming is ideaal voor families met kinderen en vriendengroepen die gewoon rustig en gezellig willen genieten van een strandvakantie.


Ozdere: ontdekken

In Ozdere valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Ozdere ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Ozdere: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Ozdere? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Ozdere? Wij geven een overzicht van de beste Ozdere vakanties en Ozdere reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Ozdere.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.375 seconds.