Aksu

Aksu: algemeen

Aksu is een klein plaatsje, wat meer landinwaarts gelegen, op 17 kilometer ten noordoosten van Antalya en op 25 km ten zuid-oosten van Egirdir. Daarnaast ligt het slechts op een kilometer van de luchthaven van Antalya.

Het dorpje Aksu zelf is vooral interessant om van hieruit de Zindan Cave te bezoeken. Wanneer vakantiebrochures de bestemming Aksu vermelden, wordt hier het gebied langs de kust mee beoogt dat start na Lara en zich uitstrekt tot Kadriye en/of Belek.


Aksu: ontdekken

In Aksu valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Aksu ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Aksu: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Aksu? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Aksu? Wij geven een overzicht van de beste Aksu vakanties en Aksu reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Aksu.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

180 queries. 0.426 seconds.