Alanya

Alanya algemeen:

135 kilometer ten zuid-oosten van Antalya ligt Alanya. Deze provinciehoofdstad wordt vaak omschreven als ‘het Miami van Turkije’. De reden hiervoor zijn de kilometers lange stranden en het warme klimaat. Doordat de stad zo diep in het zuiden van Turkije ligt, zijn de temperaturen hier ook in de winter vrij hoog en komen veel mensen hier de zon opzoeken. Doordat de stad ingesloten ligt tussen de bergen, is hier maar zelden wind.


Alanya: ontdekken

In Alanya valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Alanya ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Alanya: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Alanya? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Alanya? Wij geven een overzicht van de beste Alanya vakanties en Alanya reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Alanya.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

180 queries. 0.702 seconds.