Belek

Belek: algemeen

Belek is een badplaatsje ten oosten van Antalya, ongeveer halverwege Side. Door de recente uitbouw van dit gebied is de toeristische infrastructuur is hier vrij nieuw. Hoewel Belek maar een stap van antieke steden zoals Perge en Aspendos verwijderd is, is het oord totnogtoe nog niet ontdekt door het massatoerisme. De oorzaak hiervoor ligt aan de specifieke doelgroepen die hotels in Belek trachten te bereiken. Vooral het luxueuze en duurdere segment werd hier uitgebouwd. Gezien Belek voornamelijk bekend staat voor zijn golfterreinen en golfvakanties is het wel al bekend onder golffanaten.


Belek: ontdekken

In Belek valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Belek ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Belek: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Belek? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Belek? Wij geven een overzicht van de beste Belek vakanties en Belek reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Belek.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

175 queries. 0.518 seconds.