Incekum

Incekum: algemeen

Incekum of Avsallar is een kleine badstad op zo’n 100 kilometer van Antalya en op zo’n 50 kilometer van Side. Het dorpje heeft zo’n 2000 inwoners en is omgeven door kliffen en bergen. Incekum is geen echte toeristische trekpleister, maar is een groeiende badstad. Andere steden in dezelfde regio trekken veel meer reizigers aan en spelen hier ook meer op in dan dat Incekum dat doet. Denk hierbij maar aan Antalya, Side en Alanya. De centrale ligging van Incekum tussen deze grote steden is één van de grootste troeven van deze badstad.


Incekum: ontdekken

In Incekum valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Incekum ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Incekum: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Incekum? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Incekum? Wij geven een overzicht van de beste Incekum vakanties en Incekum reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Incekum.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.376 seconds.