Kemer

Kemer: algemeen

Op ongeveer 50 kilometer ten westen van Antalya ligt het dorp Kemer. Samen met de andere aanliggende vakantieplaatsen zoals Tekirova, Camyuva, Kiris, Goynuk en Beldibi vormt dit één groot vakantieoord. Onder de dorpen is Kemer het grootste waardoor het dienst doet als centrum. Vroeger was dit een klein vissersdorpje dat omgeven werd door pijnbomen. Vandaag de dag is dit oord veranderd in een locatie die voor 100 procent in het teken van toerisme staat. Het is een groot vakantieoord met alle nodige toeristische accommodatie. De oude vissershaven werd gemoderniseerd en nu meren hier allerlei jachts en plezierboten aan. De toeristische piek wordt hier bereikt in het vroege voorjaar omdat men dan zowel de gelegenheid heeft om te skiën als om te zwemmen.


Kemer: ontdekken

In Kemer valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Kemer ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Kemer: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Kemer? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Kemer? Wij geven een overzicht van de beste Kemer vakanties en Kemer reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Kemer.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

182 queries. 0.720 seconds.