Lara

Lara: algemeen

Lara is een van de nieuwste vakantieoorden van Turkije. Deze toeristische zone grenst aan het oosten van Antalya en is vooral populair voor zijn lange en mooie strand – hoewel dit zeker niet kan tippen aan stranden zoals dat van Side en Belek – en omwille van de nabijheid van Antalya. Vroeger was Lara een zelfstandige eenheid, maar nu wordt het meer en meer een buitenwijk van Antalya. Kenmerkend voor Lara is dat aan de kust voornamelijk 5- tot 7 sterrenhotels staan die een replica voorstellen van een beroemd gebouw of van een bekende plaats in de wereld. Zo vind je onder andere de Titanic en het Kremlin terug. Ook het Topkapi palace hotel is vrij spectaculair om te zien. Aan deze hotels heeft Lara zijn bijnaam ‘Vegas van Turkije’ te danken. De meeste vakanties die hier worden aangeboden zijn vrij luxueus en all-inclusive.


Lara: ontdekken

In Lara valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Lara ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Lara: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Lara? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Lara? Wij geven een overzicht van de beste Lara vakanties en Lara reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Lara.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

179 queries. 0.363 seconds.