Manavgat

Manavgat: algemeen

Ten noorden van Side, centraal tussen Antalya en Alanya, ligt de stad Manavgat. Deze stad is de laatste 20 jaar ongelofelijk veel veranderd. Vandaag de dag is toerisme de grootste bron van inkomsten, maar er wordt nog steeds aan landbouw gedaan. Dankzij de Duden-rivier is Manavgat een vruchtbare omgeving waar onder andere sesam en meloenen gecultiveerd worden. De rivier is vooral beroemd voor zijn gelijknamige watervallen die heel wat bezoekers lokken. Hoewel het centrum van Manavgat landinwaarts ligt, ligt vlakbij de stad een kuststrook die maar liefst 64 kilometer lang is. Hierlangs zijn vele stranden te vinden.


Manavgat: ontdekken

In Manavgat valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Manavgat ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Manavgat: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Manavgat? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Manavgat? Wij geven een overzicht van de beste Manavgat vakanties en Manavgat reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Manavgat.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.657 seconds.