Side

Side: algemeen

Side is een kleine stad die gelegen is op een schiereiland op zo’n 70km van de luchthaven van Antalya. Het bijzondere aan deze antieke stad is dat de moderne stad eigenlijk midden tussen de historische overblijfselen ligt. Samen met de enkele van de mooiste zandstranden van Turkije zorgt deze eigenschap ervoor dat een standvakantie zeer eenvoudig met wat cultuur te combineren valt. Deze populaire bestemming beschikt over heel veel (dure) hotels die in het hoogseizoen druk bezocht worden. Helaas zorgt het oprukkende toerisme ervoor dat de balans tussen antiek en modern steeds minder in evenwicht is. Hoewel Side veel te bieden heeft, is het misschien niet de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustige strandvakantie.


Side: ontdekken

In Side valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Side ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Side: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Side? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Side? Wij geven een overzicht van de beste Side vakanties en Side reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Side.

1 opmerking

  1. Johan 08 jul, 2011
    Beantwoorden

    Side is een erg mooie plaats. Vooral de afwisseling tussen strand en bezienswaardigheden is tof… Zo hebben we het amfitheater bezocht…


Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

181 queries. 0.420 seconds.