Over ons

Reisinformatie

De website http://www.lastminute-reizen-turkije.be wenst de bezoeker en de reiziger naar Turkije een duidelijk overzicht geven over het vakantieland Turkije en de bijhorende accomodaties. De website is duidelijk opgesplitst tussen reisinformatie en bezienswaardigheden in de regio’s en oorden van Turkije en de beschikbare vakantietypes in Turkije. Het uitgangspunt van de website is om mensen te helpen Turkije te ontdekken vanuit de populairste vakantiebestemmingen.

Geen reisbureau

De website http://www.lastminute-reizen-turkije.be is géén reisbureau en biedt zelf géén reizen aan. Wij werken enkel samen met professionele reispartners en bekende touroperators die beschikken over een reisvergunning. Prijzen, vragen en extra criteria omtrent specifieke vakanties en vakantieverblijven zoals: Hotels, Citytrips, Zonreizen, Vakantiehuizen, Vliegtickets, Autoverhuur, Appartementen, Cruises, Lastminutes kan je steeds terugvinden op de website van de partners, waarnaar wij steeds zonder omwegen naar linken.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

62 queries. 0.401 seconds.