Over Turkije

Over Turkije: algemeen

Turkije is een vakantiebestemming waar een zorgeloze strandvakantie hand in hand gaat met de rijke cultuur van het land. Zo kan je in zowat in elke populaire vakantiebestemming een aantal historische overblijfselen bezoeken midden in de moderne Turkse samenleving. De badsteden zijn in de laatste jaren enorm veel gemoderniseerd en verwesterd, maar ontwikkelen zich los van het land. Wie een idee wil krijgen van de echte Turkse samenleving kan vanuit eender welke bestemming eens enkele kilometers het binnenland intrekken en de schilderachtige dorpjes bezoeken.


Turkije: populaire regio’s & oorden

Turkije heeft tal van regio’s en toeristische oorden die elk hun eigenschappen hebben om eens te bezoeken. Er zijn tal van vakanties en bezienswaardigheden te ontdekken in elk oord. Klik op een onderstaand oord om meer informatie te ontdekken.


Turkije: ontdekken

Turkije heeft tal activiteiten bezienswaardigheden te bieden in verschillende thema’s zoals kinderen, sport & spel, eten & drinken, natuur, zee & strand, entertainment, cultuur enz… Klik op onderstaande link om alles te ontdekken en te beleven.


Turkije: vakantie & reizen

Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip in Turkije? Wij geven een overzicht van de beste vakanties in Turkije. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Turkije.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

63 queries. 0.360 seconds.