Hotel Asteria Bellis – Belek

Detailinformatie

Het Asteria Bellis Hotel in Turkije ligt aan het brede zandstrand van Belek aan de Middellandse Zee. Het hotel werd speciaal ontworpen voor een maximaal comfort, plezier en ontspanning. Het Asteria Bellis Hotel wordt omgeven door een prachtig flora van dennenbomen, palmen, dadelpalmen, bloemen en struiken. Kortom een groene oase.

Het Asteria Bellis Resort Hotel bestaat uit 335 kamers in het hoofdgebouw, 180 bungalows en 65 park hotel kamers, wat een totaal maakt van 580 kamers.

Aseria Bellis heeft meer dan voldoende restaurants. Zo zijn er 5 a la carte restaurants (Turks, Italiaans, Vis, Mexicaans en Chinees Restaurant). 2 Snack restaurants (bij het zwembad en op het strand) en vijf bars. Het ontbijt, lunch en diner is in buffet vorm. Men kan iedere dag een laat ontbijt nuttigen. Snack en alle dranken (alcoholische als niet-alcoholische) zijn beschikbaar van ’s middags tem ’s avonds.

Vakantietypes: Hotels Belek, Hotels Turkije, enHotels Turkse Rivièra.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

93 queries. 0.661 seconds.