Hotel Atlantis Resort – Belek

Detailinformatie

Het Atlantis Resort Hotel in Turkije is gelegen aan de aantrekkelijke badplaats Belek. Belek staat gekend om zijn ontelbare pijnbomen gecombineerd met zijn zalige zandstranden.

Het Atlantis Hotel & Resort ontvangt het hele jaar door binnenlands als internationale gasten. Zowel in het zomerseizoen als het winterseizoen. Verder biedt het een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Het Atlantis Park & Resort heeft overdekte zwembaden als verwarmde buitenzwembaden. Dit voor totale oppervlakte van 300 m². Het Atlantis Park & Resort heeft een tot in de puntjes uitgerust SPA Wellness Center. Ideaal voor een gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, massage en beauty verzorging.

Het Atlantis Resort Hotel ligt op slechts 40 minuten rijden van het centrum van Antalya en 35 km tot aan de luchthaven van Antalya. Deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor recreatie, activiteiten, sport en entertainment.

Vakantietypes: Hotels Belek, Hotels Turkije, enHotels Turkse Rivièra.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.373 seconds.