Hotel Club Ersan Resort & Spa – Icmeler

Detailinformatie

Hotel Club Ersan Resort & Spa is gelegen in Turkije te Icmeler. Dit 5-sterrenhotel ligt op 40 km van de luchthaven en 4 km van het centrum Bodrum. Het volledige hotel heeft een totale oppervlakte van 70.000 m² en 395 kamers.

Dit hotel heeft een Mini Club voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze kinderen kunnen deelnemen aan een heus kinderclub-programma. Het brede scala van activiteiten uitgevoerd door opgeleid personeel omvat kunstprojecten, activiteiten op het strand en zwemmen.

Wie denkt aan Hotel Ersan, denkt aan ontspanning. Club Ersan heeft maar liefst 1000 m² aan Spa-faciliteiten. Je kan er terecht voor ontspannende massages, revitaliserende lichaamsbehandelingen, baden, voedende huidverzorging, Turks bad, stoombad , sauna, overdekt zwembad, massagekamer met jacuzzi, stoombad, massage bedden enz. Relax, verjong en laat al uw zintuigen ontwaken. Beleef de luxe van het legendarische Spa Center

Aan waterplezier ook geen tekort. Dit hotel heeft 4 zwembaden en een kinderzwembad met glijbaan. Uiteraard kan je ook terecht aan het strand voor tal van kustactiviteiten en watersporten.

Vakantietypes: Hotels Egeïsche Kust Dalaman, Hotels Icmeler, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.393 seconds.