Hotel Forever Club – Icmeler

Detailinformatie

Hotel Forever Club te Turkije in Icmeler heeft een totale oppervlakte van 14.000 m2. Het heeft een fantastische ligging langsheen de kustlijn van de Egeïsche Zee. Daar kunt u genieten van de mooie zandstranden. Het gebruik van de ligstoeltjes, parasols en baddoeken is gratis. Het hotel zelf biedt verschillende zwembaden voor volwassenen als kinderen. Waterpret troef.

In totaal biedt Forever Club 214 kamers en 4 suites. De opdeling is gemaakt in 26 familiekamers en 184 standaardkamers. Deze standaardkamers met balkon bieden een ruimte aan voor drie personen.
Alle kamers hebben een badkamer met douche en haardroger. Deze kamers bieden ook airco, TV, telefoon, minibar, elektronische kluis, garderobe en commode.

Dit hotel Forever Club heeft uiteraard ook interessante faciliteiten zoals een markt, kapper, fotograaf, dokters, turkse massage en fitness center. Ook de sportmogelijkheden zijn aanwezig; zoals:
biljard, tafeltennis, basketball en tal van watersportactiviteiten aan de kust.

Vakantietypes: Hotels Egeïsche Kust Dalaman, Hotels Icmeler, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.381 seconds.