Hotel Aqua Fantasy Club & Aquapark – Kusadasi

Detailinformatie

Aqua Fantasy Club & Aquapark te Turkije is omgeven door het paradijs, het blauwe water van de Egeïsche Zee en tal van pijnbomen. Het Club Hotel heeft alles waarvan je kunt dromen. Dit is een vakantiedorp dat garant staat voor een vakantie vol plezier. Een groot pluspunt is het Aquapark dat dichtbij gelegen is bij de hotelgasten. Je kan de volledige dag genieten van het Aquapark.

De hotelgasten kunnen profiteren van het fitnesscentrum. Daar kan je je volledig ontspannen door gebruik te maken van de sauna en de Jacuzzi. Uiteraard heeft dit Spa Center een traditioneel Turks bad. Een deugddoende massage met heerlijke oliën staan steeds tot jou ter beschikking. Ook kunnen de hotelgasten kiezen uit verschillende mogelijkheden inzake lichaamsverzorging.

De mini club is speciaal ontworpen voor de jongste hotelgasten. Jouw kinderen worden begeleid door goed opgeleide en gespecialiseerd personeel. Deze animatoren werken dagelijks een leuk programma uit voor jouw kinderen. Verder kunnen de kinderen spelen in een binnen -en buitenspeeltuin. Andere faciliteiten voor de kinderen; hobbyruimte, middagdut slaapkamer, kinderzwembaden en speelgoedkamers. Na een heerlijke maaltijd kunnen de kinderen op het podium de show van hun leven geven; telkens onder begeleiding van professionele animatoren.

Zodra de zon ondergaat en de dag eindigt, is het tijd voor het nachtleven. Hotel Aqua Fantasy Club biedt professionele amusementsprogramma’s, uitgevoerd door een ervaren animatieteam. Hun shows zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Vakantietypes: Hotels Klassieke Kust Kusadasi, Hotels Kusadasi, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.374 seconds.