Hotel Pine Bay Holiday Resort – Kusadasi

Detailinformatie

Het Pine Bay Holiday Resort in Turkije is een eerste klasse vakantieoord dat is gerenoveerd in 2007. Het biedt in totaal 243 hotelkamers (vijf sterren standaard) en 302 Club kamers. De kamers zijn kwalitatief uitgerust volgens de Pine Bay kwaliteit. Verder heeft het hotel de vriendelijke Turkse gastvrijheid, een fantastische strand en de schoonheid van een sprookje. Dit hotel zal je een zorgeloze vakantie bezorgen. Pine Bay Holiday Resort maakt uw dromen waar met zijn wondermooie vissen en het fantastische strand. De ondiepe zee en het strand zullen met een glimlacht onthaald worden door uw kinderen. Je kan genieten van de zee vanaf het privéstrand dat zo’n 2 km lang is.

Elke vorm van watersport is mogelijk. Via het watersportcentrum kan je verscheidene internationale duikcertificaten bekomen. De rijkdom van de verscheidenheid van de Turkse keuken, is te wijten aan verschillende factoren. Vooral de verscheidenheid aan producten aangeboden door de landen van Azië en Anatolië.

Het Resort heeft 2 zwembaden (2 x 620 m²) en een Aquapark. Het Pine Bay Holiday Resort ligt 6 km tot het centrum en 5 km van de Izmir luchthaven.

Vakantietypes: Hotels Klassieke Kust Kusadasi, Hotels Kusadasi, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.479 seconds.