Hotel Concorde Resort – Lara

Detailinformatie

Het Concorde Resort in Turkije is een vijfsterrenhotel dat plaats vindt aan het prachtige strand van Lara in Antalya. Het Concorde Resort & Spa heeft in totaal 401 kamers en omvat een totale oppervlakte van 62.000 m². In het hotel staat uitrusten en amusement centraal. Dit wordt mogelijk gemaakt door volgende activiteiten en faciliteiten:grote tuin, tennispleinen , zwembaden met jacuzzi’s, waterglijbanen, bowling en biljart, salon, internet, animatie programma’s met spelen en wedstrijden, en ‘s avonds live muziek en animatie.,

Concorde De Luxe Resort presenteert heerlijk eten in zijn A La Carte restaurants van verschillende culturen. Het Concorde Resort & Spa heeft alles in huis om je volledig te laten ontspannen. Zowel voor het lichaam als geest en geheugen. Massages en lichaamsverzorgingen zijn maar een paar van de vele mogelijkheden. Zonnebaden en uitrusten krijgen een extra dimensie door het openlucht zwembad en aangelegde vijver. Naast deze vakantie- en amusement mogelijkheden, heeft Concorde De Luxe Resort een joviaal en professioneel team dat steeds ter beschikking staat.

Vakantietypes: Hotels Lara, Hotels Turkije, enHotels Turkse Rivièra.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

93 queries. 1.574 seconds.