Hotel Dosi Resort – Side

Detailinformatie

Het Dosi Hotel in Turkije is zeer gunstig gelegen op zo’n 500 meter van het strand en kortbij de oude stad Side. Side is wereldberoemd om zijn mooie strand, zee en vele natuurlijke en historische schoonheden.

Gasten kunnen er gebruik maken van een scala aan indrukwekkende faciliteiten op dit complex. Er zijn twee zwembaden met glijbanen, een Turks bad, sauna, fitnesscentrum en een speelkamer. De speeltuin en glijbanen zijn perfect aangepast voor gezinnen met kinderen.

De restaurants bieden een open buffet voor ontbijt en diner en de lunch wordt geserveerd à la carte. De comfortabele kamers in het Dosi Hotel zijn allemaal volledig uitgerust met moderne faciliteiten. De kamers hebben een grote omvang en liggen er netjes bij. Het personeel van Hotel Dosi heeft altijd een luisterend oor. Deze professionele werknemers weten hun gasten dagelijks te verwennen. Kortom, eens aangekomen in het Dosi Hotel, voelt u zich direct thuis.

Vakantietypes: Hotels Side, Hotels Turkije, enHotels Turkse Rivièra.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

93 queries. 0.729 seconds.