Hotel Kervansaray Bodrum – Torba

Detailinformatie

Hotel Kervansaray Bodrum ligt in Torba Zeytinlikahve te Turkije. Het ligt 11 km van Bodrum en 21 kilometer van de luchthaven. Het hotel is prachtig gelegen aan de kust.

Het hotel beschikt in totaal over 468 kamers. 92 kamers, 328 Bungalows (Village Kamer) en 48 Anex (Club Room). Verder kunt u genieten van de verscheidenheid aan restaurants. Kervansaray Bodrum biedt ook unieke gerechten in het à la carte Restaurant Sultan.

Het Mini Club Team biedt onvergetelijke herinneringen aan de jongste gasten van het hotel. De kinderen kunnen rekenen op tal van leuke activiteiten tezamen met ervaren animators.

Hotel Kervansaray Bodrum heeft tal van faciliteiten zoals: Tennis, basketbal, biljart, aerobic, watergymnastiek, watersporten, spacenter enz. Aan zwemplezier ook geen gebrek want het hotel heeft tal van binnen-en buitenzwembaden.

Vakantietypes: Hotels Klassieke Kust Bodrum, Hotels Torba, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

92 queries. 0.704 seconds.