Hotel Club Paloma Yasmin Resort – Turgutreis

Detailinformatie

Hotel Paloma Yasmin Resort in Turkije te Turgutreis, heeft een totale oppervlakte van 40.000 m². Het hotel ligt slechts 5 km van Turgutreis en 50 km van Bodrum luchthaven. Je kan er genieten van een privé-strand van 1 km, gelegen aan de azuurblauwe zee. Dit tophotel met vijf sterren en werkt op basis van ultra all inclusive, en heeft alles in zich om zijn gasten te verwennen.

In totaal heeft Paloma Yasmin Resort een capaciteit van 1220 bedden. U kan kiezen uit een ruim aanbod van accomodaties. Zo zijn er standaardkamers maar ook suite kamers. In totaal kan je kiezen uit meer dan 7 type kamers.

Hotel Club Paloma Yasmin Resort is een echt zwemparadijs. Naast zijn eigen privestrand, biedt het 6 zwembaden. Zowel buitenzwembaden als zwembaden binnenin. Aan jou de keuze voor een heerlijke ligzetel langsheen het zwembad, of wens je een verfrissende duik via de talrijke glijbanen.

Verder heeft het hotel voldoende Spa & Welness mogelijkheden. Deze verwenlocatie heeft een totale oppervlakte van 2500 m². U kan kiezen uit een uitgebreid aanbod van behandelingen zoals: body peeling, massages, huidverzorging, thalasso zwembaden, verwarmde bubbelbaden, sauna enz.

Activiteiten Paloma Yasmin Resort. Watersporten, balsporten, tennis, aërobics, step, mini voetbal enz.

Vakantietypes: Hotels Klassieke Kust Bodrum, Hotels Turgutreis, enHotels Turkije.

Stuur naar een vriend

Promoties

Hier geweest? Deel uw ervaring, spaar punten en win mooie prijzen. Wordt lid van onze community

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

91 queries. 0.657 seconds.