Restaurants in Antalya – 7 Mehmet Restaurant

In Antalya kan je op vele plaatsen lekker eten voor weinig geld. De kwaliteit van de gerechten en de service is echter sterk variabel naargelang het restaurant dat je uitkiest. Restaurants die jarenlang aangeprezen worden in allerlei reisgidsen en als gevolg heel druk bezocht worden, kunnen soms tegenvallen omdat het er te druk is of de bediening gebeurt niet al te vriendelijk.

Een bijzonder restaurant in Antalya is het ‘7 Mehmet Restaurant’. Het menu is veelzijdig en gerechten worden ter plaatse met verse ingrediënten bereid. Voornamelijk de lokale bevolking komt hier eten. Het restaurant is wat duurder dan gemiddeld, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijke bediening en lekker eten. Bij mooi weer kan je buiten zitten en genieten van het prachtige uitzicht.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

277 queries. 0.414 seconds.