Kiris

Kiris: algemeen

Vroeger was Kiris een zelfstandig dorpje, maar nu is een wijk in van het vakantieoord rond Kemer. Deze wijk liggen voornamelijk tophotels, grote villa’s en herenhuizen. Het landschap in dit deel van Kemer wordt gekenmerkt door de dennenbossen en het Taurusgeberchte. Kiris heeft een vrij groot centrum, maar als je hier logeert is een bezoek aan Kemer een leuke uitstap. Het centrum van Kemer ligt slecht op drie kilometer en er is een goede verbinding met de dolmus. Opmerkelijk hier is dat de rivierbedding in de zomer dienst doet als weg van Kemer naar Camyuva, omdat ze dan droog staat. Af en toe komen vrachtwagens vast te zitten omdat ze te vroeg over de bodem rijden.


Kiris: ontdekken

In Kiris valt heel wat te ontdekken. Wij hebben de belangrijkste bezienswaardigheden uit de regio verzameld en op een rijtje geplaatst. Je kan Kiris ontdekken volgens thema zoals: Shopping, Cultuur, Natuur, Strand & Zee, Activiteiten & Sport, Eten & Drinken, Entertainment, Kinderen,….


Kiris: vakantie & reizen

Binnenkort op reis naar Kiris? Ben je op zoek naar een hotel, vliegticket, vakantiehuis, lastminute, autoverhuur, zonreis, citytrip, cruise of appartement in Kiris? Wij geven een overzicht van de beste Kiris vakanties en Kiris reizen. Klik op onderstaande link om alle vakanties te ontdekken in Kiris.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

180 queries. 0.363 seconds.