Praktische informatie Side


Je rondbewegen in de Turkse Rivièra en in het oord Side is vandaag de dag geen probleem meer. Er zijn tal van transportmiddelen om op je bestemming te geraken.


Vervoer Side & Openbaar vervoer Side

Bussen en minibussen in Side

Er rijden bussen naar Side. Deze worden het best gebruikt voor lange afstanden af te leggen. Indien je korte afstanden wenst af te leggen, dan neem je het best de Dolmus mini-busjes. Er kunnen ongeveer een 20-tal personen in een Dolmus minibus. De grote bussen in Turkije zijn comfortabel en meestal voorzien van airconditioning. De bussen rijden van de luchthaven naar Manavgat. Vanuit Manavgat kan je een mini-bus nemen.

Met de auto naar Side

Side is zeer gemakkelijk te bereiken via de D400. Side ligt op ongeveer +/- 2 km afstand.

Luchthavens in Side of Side bereiken via het vliegtuig

De beste manier om Side te bereiken is via de luchthaven van Antalya. Vanuit de Antalya luchthaven kan je de bus ( openbaar vervoer ) nemen naar Side zelf. De trip neemt ongeveer 1 uur in beslag en ligt op +/- 70 km van Side.

Boot & Ferry, Cruise in Side

Er zijn geen grote ferryboten die vertrekken vanuit Side. Enkel privéboten vertrekken vanuit Side.

Met de trein naar Side

Er is geen rechtsreeks treinverkeer naar Side.

Taxi’s in Side

Er rijden gele taxi’s in Side. Er kan betaald worden in Turkse Lire of in Euro. Spreek steeds vooraf een prijs af, zeker indien je lange afstanden wens af te leggen vanuit Side.


Side ontdekken

Wat is er te zien in Side? Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van Side? Waar zijn er leuke restaurants? Wat kan je met kinderen beleven in Side en wat zijn de leuke strand- en zeeactiviteiten?  Waar kan je uitgaan in Side en waar kan je shoppen in Side? Klik hier om alles te ontdekken.

Geef commentaar, opmerkingen, tips over deze pagina

U ontvangt extra punten op uw account bij een elke nieuwe (goedgekeurde ) commentaar die u plaatst en indien u zich eerst gratis lid maakt van onze community. Bovendien maakt u kans op mooie reisprijzen. Klik hier om alles te ontdekken.

 

Spam protection by WP Captcha-Free

213 queries. 0.406 seconds.